Tandarts Noordwijkerhout

Indien u op zoek bent naar een tandarts in de regio Noordwijkerhout of Noordwijk, dan kunt u terecht bij Tandartsenpraktijk de Voorstraat. Wij zijn een kwalitatief hoogstaande tandartsenpraktijk in Noordwijk die zeer gunstig gelegen is ten opzichte van Noordwijkerhout. Wij staan altijd open voor nieuwe aanmeldingen.

Route naar Tandartsenpraktijk de Voorstraat vanuit Noordwijkerhout

Deze tandarts nabij Noordwijkerhout is eenvoudig te bereiken per auto, fiets en het openbaar vervoer. U vindt Tandartsenpraktijk de Voorstraat op het volgende adres:

Tandartsenpraktijk de Voorstraat
Voorstraat 2
2201 HV Noordwijk
071 361 3673

Waarom Tandartsenpraktijk de Voorstraat?

Deze tandarts nabij Noordwijkerhout staat bekend als een service- en kwaliteitgericht met een vrolijke ontspannen sfeer. Dit is niet voor niets: wij zijn namelijk gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. Daarnaast bieden wij orthodontie aan voor onze eigen patiënten. Hierdoor hoeft u als patiënt niet naar een externe orthodontist.

Angsttandarts Noordwijkerhout

Tandartsen Rabin, Noltes en Mohammadi hebben jarenlange ervaring met angstige patiënten. Zij weten dan ook als geen ander hoe ze u het beste kunnen behandelen. Zij zullen u tijdens de behandeling op uw gemak stellen en nemen alle tijd voor u. Daarnaast zullen zij u stap voor stap vertellen wat ze aan het doen zijn en wat er nog gaat gebeuren. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Orthodontie in Noordwijkerhout

Tandartsenpraktijk de Voorstraat biedt orthodontie voor eigen patiënten aan. Wij onderscheiden ons in orthodontie door onze persoonlijke aanpak. Omdat wij alleen onze eigen patiënten behandelen, kennen wij de patiënt en de tandgeschiedenis goed waardoor de behandeling effectiever zal zijn.

Wij behandelen zowel kinderen als volwassenen. Omdat geen enkel gebit hetzelfde is doen wij eerst uitgebreid onderzoek en maken wij een behandelplan voordat wij overgaan tot behandelen.

Routebeschrijving auto vanuit Noordwijkerhout

Tandartsenpraktijk de Voorstraat ligt nabij de Gooweg. Gemeten vanaf de rotonde (splitsing Gooweg, Schulpweg, Victoriberg en van der Weijdenlaan) is het ongeveer 7 minuten rijden naar deze tandartsenpraktijk.

  1. Rijd de rotonde op en neem de afslag richting Noordwijk. U rijdt nu de Gooweg op.
  2. Rijd alsmaar rechtdoor. Neem bij de eerste rotonde de tweede afslag (rechtdoor).
  3. Bij de tweede rotonde neemt u de eerste afslag (rechts) de Schiestraat in.
  4. Kort hierna zal de Schiestraat overlopen in de HH Geestweg.
  5. Neem op deze weg de derde straat rechts: de Raadhuisstraat.
  6. Vervolgens neemt u de tweede straat rechts de Voorstraat in. Rijd naar het einde van de straat, waar Tandartsenpraktijk de Voorstraat zich aan de linkerkant bevindt.

Routebeschrijving fiets vanuit Noordwijkerhout

Gemeten vanaf de bovenstaande rotonde is deze tandarts nabij Noordwijkerhout ongeveer 16 minuten fietsen. Parralel aan de Gooweg ligt een fietspad. U kunt de eerste vier punten van de routebeschrijving van de auto volgen.

Op de HH Geestweg kunt u als fietser de eerste splitsing rechts nemen (een eenrichtingsweg, wel toegestaan voor fietsers). Hier vindt u direct aan de rechterkant Tandartsenpraktijk de Voorstraat.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Wij zijn uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit Noordwijkerhout kunt u buslijn 90 richting Den Haag nemen en uitstappen bij bushalte Gooweg. Vanaf hier is het slechts 5 minuten lopen naar de tandartsenpraktijk:

  1. Loop vanaf de bushalte linksaf richting de rotonde.
  2. Ga bij de rotonde rechtsaf de Schiestraat op.
  3. De Schiestraat loopt over op de HH Geestweg. Ga hier bij de eerste splitsing rechts de Voorstraat in.
  4. Aan de rechterkant vindt u Tandartsenpraktijk de Voorstraat.